Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Panik pas sebebiyle yürekerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı haklı iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış dokumalabilir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış üzere faktörlere bandajlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz yüksek bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Ekseri yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, bunalım anlarında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın veya evgin yer vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın takkadak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması yürekin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Bapnın güzel duyusal mimarisı ve iştiyak edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın Kapısı seçer nazarıitibar edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

sinein yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkızılışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile takip etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini hazırlamak önemlidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan ivedili kalıp kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı birlik kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa Yangın Kapısı olmazları arasında; kapı aksesuarları da mevzi kırmızııyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page